Како работи

Ви треба само мобилен уред и телефонски број

Наскоро

Поддржано од ФИТР

1
Чекор 1

Ја инсталирате Mony апликацијата на својот мобилен телефон. Сѐ што Ви треба е само телефонски број

2
Чекор 2

Вашиот Mony профил е креиран. Следно треба да ги комплетирате податоците што фалат, а ние се грижиме сѐ да биде според прописите

3
Чекор 3

Сега сте спремни за акција. Почнете да Mony-тувате и да уживате во нашите сервиси